Wie zijn wij?
INART is een platform voor culturele activiteiten. 


Vanaf 2015 zijn wij gevestigd aan het Lemsterpad 54 in Lemmer (Friesland), we organiseren  gezamenlijk activiteiten en projecten op bijzondere locatie. Als u enige vragen heeft, of als u met ons zou willen samenwerken! Mail ons alstublieft. We staan altijd open voor nieuwe projecten. 

Bij INART willen wij een zo breed en zo groot mogelijk publiek bereiken. Zeker geen elitaire aanpak, integendeel, kunstenaarscollectief INART wil graag zoveel mogelijk mensen inspireren, confronteren, samenbrengen en laten genieten van een kwalitatief hoogwaardig professioneel aanbod.

Ria Groenhof is de initiatiefnemer van het  collectief. In 2011 is het kunstenaarscollectief opgericht door verschillende kunstenaars, een platform voor kunst en cultuur. In het voormalig postkantoor in het centrum van Lemmer.
Wij zijn begonnen vanuit de gedachte dat kunst zichtbaar moet zijn midden in de samenleving.  Met daarin aandacht voor ons historische en culturele erfgoed.  Niet vanuit denken maar vanuit doen. Wij organiseerden wisselende exposities van hedendaagse kunstenaars, middagconcerten met speciale aandacht voor aankomend talent. Ook is er aandacht voor kunsteducatie voor basisscholen. 
Ria Groenhof

Leven en kunst vormen voor mij een eenheid.
Kunst is voor mij als beeldend kunstenaar een creatieve uiting geven aan het leven, dat kan zowel in muziek, literatuur, dans, theater, mode,  architectuur, design als in beeldende kunst.  In de toekomst zullen wij bij INART tijdens projecten op locatie ook aandacht besteden aan deze vormen van kunst.(Klik op de naam om naar de site te gaan)